IMG_5363Відкриття цієї спортивної споруди приурочили до Міжнародного дня захисту дітей, на яке прибули не лише жителі селища, але й багато запрошених гостей, в тому числі члени виконкому Хмельницького обласного відділення НОК України, щоб допомогти організувати спортивно-розважальні заходи і розділити радість з малечею.

Розпочалося святкове дійство з концерту у виконанні маленьких талантів дитсадка, в якому нині перебуває 118 дошкільнят. Малеча співала, танцювала, декламувала вірші та навіть розіграли казку в дійових особах, використовуючи загальноприйняту для європейців англійську мову.

А потім усі присутні перейшли до футбольного майданчика, який урочистим перерізанням стрічки відкрили селищний голова Анатолій Кухаренко, голова обласної федерації футболу Ігор Хіблін, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт, для всіх» Олександр Якушев. Після чого відбулося запалення першим заступником голови Хмельницького обласного відділення НОК України Віктором Флентіним факелу і проведено символічну естафету олімпійського вогню між вихованцями футбольного гуртка «Крильця» дитсадка і гравцями дорослої команди «Крила Рад», котрі потім зіграли захоплюючий показовий поєдинок, де не було виявлено переможців навіть у післяматчевих пенальті.

Весело пройшли інші розважальні конкурси, ігри, в яких взяли участь і дорослі і малі. Особливо емоційними були естафети змагань «Мамо, тато, я – спортивна сім’я», де за першість боролись 10 родин.

Того ж дня переможених не було. Всі учасники змагань отримали від спортивних функціонерів області та селищного голови дипломи, медалі, спортивний інвентар, олімпійські сувеніри.

Свято закінчилося, але щасливі усмішки малечі залишаться в пам’яті назавжди.

Попереду в селищного голови, депутатського та виконавчого корпусу нові планки щодо покращення спортивної інфраструктури: зведення нового спортзалу та басейну. А якісно впроваджує це в життя місцева будівельна організація ТОВ «Будінвест» (директор Валерій Гриневич).

Тож хай їм щастить у цій благородній справі.

IMG_5363 IMG_5357 IMG_5337 IMG_5332 IMG_5315 IMG_5314 IMG_5308 IMG_5307 IMG_5306 IMG_5271 IMG_5264

Від admin