IMG_153711 червня 2015 року на базі Волочиського НВК відбувся міжрегіональний науково-практичний семінар методистів районних та міських методичних кабінетів,  керівників методичних об’єднань вчителів фізичної культури Хмельницької та Тернопільської областей з питань педагогічної інноватики в теорії і практиці фізичного виховання. 

З вітальним словом до учасників семінару звернулася заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Леся Стебло. В роботі семінару прийняли участь науковий співробітник інституту інноваційних технологій і змісту освіти Галина Коломоєць, директор департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА Олег Фасоля, ректор ХОІППО Віктор Берека, представники місцевої влади.

Делегацію методистів та вчителів фізичної культури Тернопільської області очолювали Віктор Сіткар, доцент Тернопільського національного педагогічного університету імені В.Гнатюка, кандидат психологічних наук, та Галина Єднак, методист Тернопільського ОКІППО.

У практичній частині під час засідання круглого столу перший заступник голови Хмельницького обласного відділення НОК України Віктор Флентін презентував виставку «Олімпійська освіта» у вигляді наглядних агітаційно-пропагандистських матеріалів (плакатів НОК), фоторепортажів із спортивно-виховних та видовищних заходів в навчальних закладах області та атрибутику НОК України (медалі, кубки, значки, вимпели, кепки, футболки, щоденники тощо) для їх проведення.

Учасники семінару мали змогу ознайомитися з умовами фізичного та патріотичного виховання сучасної молоді в місцевих НВК, ДЮСШ, музеї бойової слави АТ «Мотор січ».

IMG_1550

IMG_1559

IMG_1560

IMG_1578

Від admin