Наприкінці минулого року за підсумками ХХ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» та XIV Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії  було визначено 38 лауреатів, серед яких четверо  з Хмельниччини.

Зважаючи на карантинні умови, нагородження переможців та призерів конкурсів відбулося у два етапи.

16 лютого за участі президента НОК України Сергія Бубки та голови Комісії НОК «Преса та комунікації» Олега Волкова пройшла  урочиста церемонія, що велася зі столиці у форматі відеоконференції на онлайн платформі ZOOM, під час якої відбулися представлення лауреатів та презентація подарунків.

Днями надіслані з Києва нагороди та призи були  вручені в офісі відділення НОК України в Хмельницькій області конкурсантам краю, роботи яких  увійшли до числа найкращих . На захід прибули також члени обласного осередку Асоціації спортивних журналістів України та керівники Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання Міністерства освіти і науки України.

Перший заступник голови відділення НОК Віктор Флентін привітав лауреатів, відзначив особливу активність подолян у конкурсі  спортивної фотографії (58 учасників) ,плідну співпрацю з місцевими теле-радіокомпаніями, друкованими ЗМІ, освітянами . Побажав збільшення кількості та якості програм і статей на олімпійську тематику, щоб своєчасно інформувати мешканців краю як про вагомі досягнення в галузі спорту і  фізкультурно-оздоровчі заходи, так і примножити власні здобутки на різноманітних національних конкурсах . 

А далі пам’ятні плакетки і подарунки були вручені лауреатам:

конкурсу серед спортивних журналістів в номінації «Найкраща громадсько-політична газета (відділ спорту) »- Ірині Салій, журналістці міської інформаційно-аналітичної газети  «Проскурів» (м. Хмельницький);

конкурсу серед спортивних журналістів в номінації «Найкраща спортивна газета»-Ігорю Яворському, шеф-редактору  обласної спортивної газети «Поділля-Спорт» (м. Хмельницький); конкурсу спортивної фотографії в номінації «Діти до 16 років»(1 місце) Діані Ковбасюк, дев’ятикласниці Слобідсько-Красилівської ЗОШ Красилівської  ОТГ;

конкурсу спортивної фотографії в номінації «Діти до 16 років» (2 місце) Тимуру Сухарєву, учню10-А класу НВК №10 з  Хмельницького.

Заохочуючі подарунки отримали: Ілля Русін- однокласник Тимура Сухарєва, котрий потрапив до його світлини, активні учасники конкурсів з числа членів АСЖУ та  Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання Міністерства освіти і науки України.

Від admin