Хмельницьким обласний центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділенням Національного олімпійського комітету України в області проведено спортивно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

З метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, зміцнення психологічних та емоційних стосунків у сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей, спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом 20 березня в спортивній залі Хмельницького політехнічного коледжу відбувся обласний спортивно-оздоровчий захід  «Тато, мама, я – спортивна сім’я» .

З вітальним словом  до представників прибулих 7 команд-учасниць (переможців міських та зональних етапів) звернувся член відділення НОК, директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» – Олександр Якушев.

А далі свою майстерність та спритність члени команд продемонстрували у естафетах: «Флорбол», «Стрибунці»,  «Садіння і збір картоплі» , «Гонка повітряної кулі» та у інтелектуальній Олімпійській вікторині.

За їх підсумками призові місця здобули сім’ї: І- Мулики (м. Славута), ІІ  – Малюта (м. Хмельницький) , ІІІ  – Хоптові (м. Городок).

Команди – призерки нагороджені грамотами, медалями, брелками, вимпелами та цінними подарунками ХОЦФЗН «Спорт для всіх» та ВНОК України в Хмельницький області.

Батьки і діти отримали незабутнє враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного у родинному колі заходу, який організатори присвятили 125 річниці І Олімпійських ігор сучасності.

Від admin