IMG_0105

З метою популяризації гандболу та пропаганди здорового способу життя серед різних верств населення з 14 по 15 березня в Хмельницькому проведено міжобласний турнір з гандболу «Україна – єдина» за участю 6 чоловічих команд ветеранів спорту.

Змагання відбулися за ініціативи міської ради ветеранів гандболу і підтримки Хмельницького обласного відділення НОК України, а також управління молоді та спорту Хмельницької міської ради.

Привітання учасників турніру під час урочистого відкриття начальник управління  молоді та спорту Хмельницької міської ради Валерій Вешко і перший заступник голови ХОВ НОК України Віктор Флентін, які вручили капітанам на згадку про місто над Південним Бугом сувеніри.

А далі, протягом двох днів в спортивному залі ДЮСШ №1 колективи у складі чоловіків від 35 років і старші з міст Сум, Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Дніпродзержинську, Кривого рогу боролися за першість.

Переможцями та призерами у цій боротьбі стали команди: 1 м. – м. Суми, 2 м. –  м. Вінниця, 3м. – м. Хмельницький. Вони були нагороджені кубками, грамотами та цінними призами.

Більшість учасників спортивного дійства висловились за те, щоб зробити турнір традиційним за участю до 12 команд.

Відео ОДТРК "Поділля центр" (м.Хмельницький)

JD500790

Від admin