Напередодні новорічно-різдвяних свят всі в очікуванні дива. Особливі сподівання на нього у дітей. Відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області 12 рік поспіль підтримує шефські контакти з вихованцями Плужненського ліцею, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

Налагоджено постійний контакт із керівництвом закладу, олімпійці краю знають про нагальні потреби, намагаючись бути максимально корисними та порадувати малечу, забезпечуючи якісне проведення пізнавальних, оздоровчих, активних рухових заходів, котрі проводяться за ініціативи НОК України.

Днями групу учнів молодших класів разом з вихователями і вчителями ліцею запросили в офісі відділення НОК, де була проведена чергова зустріч з його господарями.

Діти мали можливість ознайомитися з багатьма цікавими олімпійськими символами, поспілкуватися з дворазовим учасником Зимових олімпійських ігор 1992 та 1994років бобслеїстом Олександром Бортюком та першим заступником голови відділення Віктором Флентіним. І приємно відзначити,  що дехто з них свої враження і побажання висловлював у віршованій формі.

Ліцеїсти і їхні наставники отримали в подарунок комплект футболок, спортивний інвентар, друковану поліграфічну і сувенірну продукцію, виготовлену на замовлення регіонального відділення  НОК,   Кажуть, що чужих дітей не буває, а буває мало любові – це розуміє олімпійська родина краю, привносячи світло, радість та надію до дитячих сердець.

Від admin