20 грудня у рамках Всеукраїнського освітнього проєкту Національного олімпійського комітету України #OlympicLab проведено модуль за напрямом «Основи розвитку бізнесу та кар’єри» для студентів 1 курсу Державного навчального закладу «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького» .

Модератором заходу став Віктор Флентін —перший заступник голови відділення НОК України у Хмельницькій області, ветеран військової служби та спорту, член Асоціації спортивних журналістів України, багаторазовий переможець і рекордсмен України в різних бігових дисциплінах серед ветеранів, чемпіон І Європейських ігор майстрів 2008 року .

Зустріч відбулася в актовій залі училища і була присвячена 33-й річниці від дня створення Національного олімпійського комітету України. Cтуденти навчального закладу поповнили свої знання про розвиток Олімпійського руху на Хмельниччині, зокрема про олімпійців обласного центру , медалістів цих найпрестижніших міжнародних змагань.

Знаковою подією в житті Віктора Флентіна стала естафета олімпійського вогню напередодні Ігор ХХІІ Олімпіади. 9липня 1980 року на межі міста Хмельницького в мікрорайоні Лезневе він в якості факелоносця прийняв естафету від Юрія Барановського, якого упроводжував ескорт з 22 бігунів – студентів ВПУ№11, і проніс його в напрямку Вінниці,урочисто подолавши свій олімпійський кілометр.

Розповідь доповнювалась цікавими відеоматеріалами зі спортивних подій в місті. На власному прикладі та відомих в краї спортсменів лектор акцентував увагу на тому, як будувати кар’єру і досягати перемог. Він охоче розповів про свій життєвий шлях, про те, як спорт дисциплінує допомагає досягати мети в різних сферах діяльності.

Особливу увагу Віктор Володимирович звернув на необхідності постійно розвиватись та удосконалювати свої здібності, навчатись, визначати інтереси, ставити цілі, будувати шляхи їх реалізації.

Завершилася зустріч запалюванням факела олімпійського вогню і фотографуванням біля ялинки та копії Ейфелової вежі, котра символічно презентує наступну Олімпіаду-2024 в Парижі.

Адміністрація навчального закладу висловила вдячність пану Віктору, відзначивши його вагомий вклад у розвиток і популяризацію спорту серед молоді Подякою. Крім того, запланувала проведення в училищі конкурсу поробок на спортивну тематику і їх виставку.

Від admin