23 грудня, опівдні ,в обласному центрі проведено  благодійний легкоатлетичний пробіг під назвою «Новий Горизонт» ,  в ході якого учасники збирали кошти на fpv-дрони для військових сил спеціальних операцій Хмельниччини.

Вчергове  реалізується така чудова ініціатива, аби вшанувати ветеранів російсько-української війни та підтримати нашу армію, продемонструвавши згуртованість українців.

Особливість  цього пробігу-майже 80 відсотків із зареєстрованих – військові, в тому числі ветерани- параатлети , які зібрались на майдані перед кінотеатром Шевченка.

Перед пробігом – традиційна розминка для майже 300 людей. Також всі бажаючі могли задонатити кошти, необхідні для придбання FPV-дронів для одного з військових підрозділів Сил спеціальних операцій, та написати побажання на прапорі для українських захисників.

Надалі відбулося два забіги: діти долали 200-метрову дистанцію , а дорослі пробігли 1км  навколо скверу Шевченка. Всі учасники бігли в комфортному для себе темпі і на фініші отримали пам’ятні медалі, які забезпечили організатори заходу – ГО «Підтримка України» та команда Race Expert за сприяння Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницької міської ради.

Крім того, подяками і подарунками були відзначені  параатлети, організації  і підприємці, котрі активно долучилися до благодійного заходу.

Cлава ЗСУ !  Віримо і наближаємо нашу Перемогу!

Від admin