Відділення НОК України у Хмельницькій області підтримує оригінальні ініціативи екоактивістів щодо захисту навколишнього середовища в рамках проєкту #OlympicLab: «Екологічний модуль».

У рамках святково-розважальної програми з нагоди Міжнародного дня захисту дітей на території Ружичнянського старостату Розсошанської сільської ради Хмельницького району представники регіонального відділення зустрілися зі школярами Ружичнянського ліцею і провели з ними активні заходи щодо популяризації здорового способу життя та заняття доступними видами спорту в сільській місцевості (велоспорт, туризм, водні види спорту).

У велопробігу «Велосипед – найекологічніший транспорт» взяли участь понад 30 ліцеїстів. Старт пробігу дала староста сіл Ружичанка і Карпівці Людмила Чобан. Колона велосипедистів на чолі з членом відділення НОК України Володимиром Тарасовим успішно подолала 8 кілометрів центральними вулицями сіл.

На березі ставка відбулися заняття з пішохідного туризму, яке підготував і провів вчитель фізкультури ліцею Володимир Ярмоленко. Для наймолодших була підготовлена локація з перешкодами по канатах між деревами.

Учасники ознайомилися також з водними видами спорту, зокрема випробували свою вправність у сапсерфінгу.

Завершився захід чудовою традицією – подарунками для дітей від НОК України, сертифікатами, а також солодощами від спонсора заходу – магазину «Все для дому».

Від admin